TAWI

Løfteutstyr og løftehjelpemidler for alle behov.

Alt av løfteutstyr

BN Norge er forhandler av TAWI-produkter.

TAWI løfteutstyr gjør det mulig for virksomheter å gå fra manuell håndtering til smarte løfteløsninger innen produksjon, logistikk og distribusjon hvor manuell håndtering er en del av den daglige driften.

TAWI-merket står for langsiktig ytelse og konkurransedyktige totale eierkostnader. Et bærekraftig og pålitelig merke.

Service og support

Når du investerer i løftesystemer fra TAWI, kan du være sikker på at serviceteamet vårt vil gjøre alt for å installere og vedlikeholde utstyret på den beste måten, slik at det vil fortsette å lette løftet i mange år fremover. Å velge TAWI betyr at du får svensk kvalitet og pålitelighet både i produkt, service og support. Vi tilbyr et bredt spekter av løfteløsninger for alt fra matproduksjon til logistikksentre.

I samarbeid mellom Tawi, BN Norge og deg som kunde finner vi den riktige løsningen for deg.

Svensk ingeniørfag

Ved Piab sitt hovedkontor i Kungsbacka jobber engasjerte medarbeidere med alt fra produktutvikling til produksjon. Erfarne ingeniører utvikler løfteløsninger tilpasset behovene til spesifikke kunder. Innovasjonen deres er realisert i løfteutstyret produsert av dyktige teknikere, alt i samme bygning. Nærheten mellom utvikling og produksjon sikrer høy kvalitet og bidrar til korte ledetider. Siden 2020 har TAWI vært en del av Piab, noe som ytterligere styrker vår posisjon som markedsleder innen løftehjelpemidler.

TAWI produktene distribueres gjennom et verdensomspennende nettverk av distributører og Piab-kontorer i USA og Canada, UK, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Nederland, Danmark, Sverige, Norge og Kina.

En komplett leverandør

TAWI løfteutstyr håndterer alt fra esker og sekker, til ost og frontruter. Vi kan snu, vippe og rotere tunge tønner, store paneler og mye mer. Våre systemer inkluderer vakuumløftere for forskjellige typer laster, unike mobile vakuumløfteløsninger, løftevogner eller elektriske stabler, forskjellige typer taljer, og et bredt spekter av kransystemer. Dette betyr at TAWI utstyret dekker alle dine løftebehov.

Se video av TAWI-produkter i aksjon

Start video

TAWI katalog - flipbook

TAWI-loftesystemer-01

Klikk på bildet for å se TAWI sin flipbook.

LURER DU PÅ NOE?

Vi hjelper deg gjerne! Klikk på knappen under for å se hvilke måter du kan kontakte oss på.