Walkline®

Opplev den unike Walkline®-teknologien fra Bata Industrials.

logo-bata

Walkline®

Ergonomisk system som Bata Industrials har utviklet sammen med Terje Haugaa (forsker i biomekanikk). Mer enn 30% av de som bruker vernesko har ett eller flere helserelaterte fotproblemer. Årsak; mange vernesko er designet med en «banan» form som tvinger foten inn i en unaturlig posisjon. For å løse dette problemet utviklet Bata Industrials og Terje Haugaa Walkline®.

Mange år med videre forskning og utvikling førte til den nyeste Walkline-teknologien®: Walkline® Evo.  Teknologien bidrar til ekstra komfort, utmerket grep og enestående demping mot støt. Den ergonomiske passformen beskytter også hælen på foten. Flexlines gir maksimal fleksibilitet og tilbyr en naturlig støtte til foten din. Som et resultat blir du mindre sliten og går mer energisk. 

Ergonomi

Walkline® Evo er ergonomi, basert på anvendt vitenskap for å maksimere energien i fotbevegelsen ved å redusere tretthet og skape god komfort. Walkline® Evo guider og støtter foten til å gjøre naturlige bevegelser og for å utnytte bevegelsens kraft. Det integrerte høyteknologiske skaftet gir stabilitet i midtfoten. Walkline® Evo bidrar til at du står og går riktig anatomisk. 

Komfort

Når du går hele dagen i vernesko, må komfort være første prioritet. Walkline® Evo tilbyr utmerket komfort, og støtter fotbevegelsen på en sunn måte. Som et tillegg til Walkline® Evo-systemet integrerte vi en ekstra tykk innlegg-såle som stimulerer til en naturlig fotbevegelse og gir ytterligere effekt på demping. 

Flexlines

Walkline® Evo har smarte flexlines som følger fotens naturlige flex-soner, og gir maksimal støtte, grep og fleksibilitet. 

Heel lock

Bidrar til at foten holder seg i riktig posisjon og låser hælen for å støtte den naturlige fotbevegelsen.

Støtdemping

Walkline® Evo letter arbeid på harde overflater. Tunnelsystemet® bidrar til å takle ekstra påkjenning når du går ved å tilføre ekstra demping og retur av energi. Vår intelligente kombinasjon av mellomsåle, yttersåle, innlegg-såle og i noen tilfeller skaft absorberer støt. Summen av dette bidrar til å redusere skader og tretthet i leddene. 

Godt grep

Optimalt grep er essensielt i alle arbeidsmiljøer. Glidning og fall står for mange arbeidsulykker som unngås ved å bruke riktig vernesko. Walkline® Evo har sklisikre såler som gir enestående grep. Vi har utviklet Flex Grip-løsninger i utformingen av yttersålen vår for økt sklisikkerhet.   

Naturlig passform

Walkline® Evo systemet har en passform som følger foten din naturlig. Mange konvensjonelle skoformer tvinger foten inn i en unaturlig bananform, noe som kan medføre anatomiske problemer. Walkline® Evo er tilpasset fotens naturlige form og holder den i riktig og sikker posisjon når du går. 

LURER DU PÅ NOE?

Vi hjelper deg gjerne! Klikk på knappen under for å se hvilke måter du kan kontakte oss på.